Проблем с VS
Здравейте,
От известно време имам много гаден проблем с VS. Както си работя с него и в един момент всичко забива без видима причина,като отбелязвам, че забива точно преди да се стартира програмата с контрол + F5 или в дебъг режим и то не винаги, а когато си реши забива. Всичко спира да работи и единствения начин е да спра лаптопа ми след което като си пусна VS няма проблеми и след известно време пак забива.
Какъв може да е проблема? Използвам Avast да не би да прави някакъв проблем.
Мислех си дали да не преинсталирам VS,но утре започва курса и затова реших да пиша,ако някой знае как да го оправя.
Благодаря предварително.
Имах същият проблем като този който си описал.
Благодаря ти за отговора,а препоръчайте ми добра антивирусна която да върши работа и да не закача VS.
Принципно най-добрата антивирусна е задклавиатурното устройство, ако ме разбираш. Но ако все пак държиш на антивирусен софтуер, дори и Авира може да ти свърши работа (не че е лоша, но има неща, които не харесвам в новите ѝ версии). А за да не закача VS, просто ѝ задай изключения. Едно време, когато ползвах Авира и не исках да закача определени неща (като например активатора за Уиндоус), в раздел "Изключения" ѝ задавах "D:\PROGRAMS\*.* - по този начин ѝ казвам да не бара нищо, което произхожда от директорията PROGRAMS, вкл. и от папки вътре в PROGRAMS. Ако дадената антивирусна е написана като хората и има опция за "изключения", този метод ще работи 100%.