Някои от вас съчетават ли SoftUni и UniBit?
Здравейте, интересувам се да запиша библитекарския просто и само за дипломата задочно, а през останалото време ще си уча тук. Знам, че попрницип там за това ходят хората, а не че ще научат нещо. Та интересно ми е има ли хора от тук които са записани и в двете и може ли да изкажат своето мнение? Благодаря!
Запознат съм с тях и е хубаво че го има като вариянт, но доколкото знам единия е чак във Варна, а другия, който е тук в София, е по специалност предприемачество или нещо такова. Ако ще уча IT искам и дипломата да е свързана с това.
Ами и аз така си мислех до скоро, но прегледах презентацията за датския колеж и до колкото разбрах после можело да се прехвърлиш в ИТ специалност. :D
Значи все пак можеш да се запишеш и изкараш направо за IT специалност? Това не го знаех, ще трябва скоро да се разровя пак.
Да, но според мен е по - добре във Варна, ти ще трябва само 2 пъти в годината за по 1 седмица да ходиш.Не е ангажиращо.
Във Варна ходиш само юни месец и не за точно 1 седмица, ами може би малко повече. Но не те занимават само с това ходене. От време на време имаш лекции и упражнения, които се карат в Софийски Колеж събота и неделя, както и някой изпит :)