Проверка на домашни
Как става проверяването на домашни в PCloud?
Как става проверяването на домашни в PCloud?
Доколкото вече съм запозната, след като си качиш домашното в твоя pCloud профил, генерираш линк, който копираш в полето URL на домашното срещу темата, за която е то в сайта на Софт уни. След като изтече срокът за предаване ще може да се свалят домашните и да се проверяват както си беше и с първото домашно.
А има ли срок за проверка на домашни?
На мен само линка с моето домашно ми е активен за сваляне, но на останалите няма опция...
Това е така, защото все още не е минал срокът за предаване на домашното, който беше удължен мисля до 31 май включително. След това ще могат да се свалят домашните и да се проверяват.
Срокът за второто домашно пише, че е изтекъл. Беше до вчера 25,05,2016 / 23:59
Да, но на последната лекция на 17 май беше коментирано, че се удължава срокът за предаване на втората домашна, т.е. сега трябва да предадем и второто и третото домашно.
Срокът за проверка е една седмица, до качването на следващото домашно.
И при мен е така само моето домашно мога да сваля
Отворих формата за проверка на вторите домашни, срокът е до 1 юни включително. За домашните от трета лекция срокът за предаване е до 31 май, срокът за проверка е 7 юни.
Поздрави!
Оцених едно домашно то Домашно 3 и когато кликна на Отвори линк, за да оценя следващо ме препраща към моя профил в PCloud и ми изписва с малки буки и червен надпис - Папката не е достъпна. Какъв е проблема? Да не би да няма повече домашни за оценка?