08. Employee Data
Нещо Judge не ми приема output-а. Опитах да напиша задачата по 15 различни начина, дори повече и все не ми я приема, а моя output в конзолата е същия, като в условието. Дайте код, който е приет от Judge, да видя какво иска...
Нещо Judge не ми приема output-а. Опитах да напиша задачата по 15 различни начина, дори повече и все не ми я приема, а моя output в конзолата е същия, като в условието. Дайте код, който е приет от Judge, да видя какво иска...
using System;
class Program
{
static void Main(string[] args)
{
string firstName = Console.ReadLine();
string lastName = Console.ReadLine();
int age = int.Parse(Console.ReadLine());
char gender = char.Parse(Console.ReadLine());
string id = Console.ReadLine();
string employeeNumber = Console.ReadLine();
Console.WriteLine(
"First name: {0}\nLast name: {1}\nAge: {2}\nGender: {3}\nPersonal ID: {4}\nUnique Employee number: {5}"
,firstName
,lastName
,age
,gender
,id
,employeeNumber
);
}
}
Judge е чувстителен към интервали, голями, малки букви и т.н. Съвет: копираш си expected result от заданието на задачата и заместваш в твоето решение :)
Доста накривен код, не е ли ти по-лесно да ползваш Console.WriteLine($"{variable}");
И по този начин е добре написан, само трябва да събере променливите на един ред, ще изглежда по пребран кода,няма смисъл да са на отделни редове. Клкото до копирането на мен ни ми харесва като идея, допускат се грешки така.