Домашно от Тема 2, проекти за "Светльо Пиво"
Привет на всички!
Тук качвайте превю на вашите проекти по темата "Светльо пиво". Сигурен съм, че Светлин Наков ще ги следи с интерес :)
Другата част от домашното, снимките за обработка от Чепеларе качвайте само в студентската система, те не представляват интерес за широката публика.
За начало, моето скромно предложение от демото към лекцията.
Вие сте!
Преди можеше с драгенддроп да се ембедват снимки директно в постовете, нещо е променено във форума и вече не става. С линкове е ок. Все пак, ако е картинка с малко пиксели, открих начин: ctrl+C на файл или селекция във ФШ, клик на отбелязаното бутонче, излиза ми допълнителен екран, в който с ctrl+V мога да ембедна съдържанието на клипборда. При мен става, с Firefox 38.0.5.
Поздрави!
Здравейте! През Firefox наистина се получава да се ембедне изображението от клипборда дори и без да се избира бутончето ами направо Ctrl+V в полето за коментари, но за жалост наистина трябва да е с доста малко пиксели за да се постне. Пробвах да го смалявам постепенно и накрая се получи, преди това ми показваше проблем "Съдържанието трябва да е между 12 и 100000 символа." и не можех да си редактирам коментара.
Благодаря!