Loading...
angels82 avatar angels82 32 Точки

Кога започва следващия C# web dev модул?

Здравейте,

Не ми е ясно какво се случва след приключване на ориентационния модул през септември и съм решил да продължа в направление c# - трябва ли да чакам известно време докато отново стартира следващия C# web dev модул? Доколкото разбрах тогава, през септември, ще стартира JavaScript, но не разбрах дали освен него започва и c#.

Поздрави

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
borislav9212 avatar borislav9212 745 Точки

И аз съм решил да продължа със C#, доколкото знам Professional Modules C# Web Dev, започва през септември месец. Аз имам такава информация, ако не е вярно щш помоля някой от екипа да даде точната информация кога започва курса, че тази информация е много важна и за мен.

Благодаря!

0
IskrenPenev avatar IskrenPenev 177 Точки

Professional Modules C# Web Dev започна на 16 май. По - точно започна първия от трите модула в професията: C# Fundamentals (не го бъркайте с Programming Fundamentals от Tech модула). Септември месец започва C# DB Fundamentals, а Януари месец C# Web. Всеки от трите модула за професията трае по 4 месеца. Ако не сте минали първия модул (който тече сега) не можете да запишете следващия (който започва Септември).

1

Това означава, че ще трябва да чакаме до май 2017 година ли? И през това време може да запишем някой друг курс, като допълнително и да си гледаме лекциите от изминалите курсове на Advanced C# и да се учим.

0
26/05/2016 19:03:04
kaloyannikov avatar kaloyannikov 531 Точки

Не е задължително да се започне от c# / java fundamentals модула . Можеш да започнеш от DB fundamentals или JS core.

1

Нали колегата по-горе каза, че първо трябва да минеш C# Fundamentals, след което можеш да продължиш с останалите два модула. Сега кое е вярното?

0
26/05/2016 19:09:35

Ако това беше вярно трябваше да има прием само веднъж годишно ,защото иначе хората които сега карат tech module трябва да чакат за java или c# 7-8 месеца

0
26/05/2016 19:12:00

Някъде във форума, мисля че бях чел, че няма значение подредбата на модулите в C# Fundamentals, избираш си ти кой, кога искаш да караш.

0

Да, точно това исках да кажа и аз.

1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.