Кога започва следващия C# web dev модул?
Здравейте,
Не ми е ясно какво се случва след приключване на ориентационния модул през септември и съм решил да продължа в направление c# - трябва ли да чакам известно време докато отново стартира следващия C# web dev модул? Доколкото разбрах тогава, през септември, ще стартира JavaScript, но не разбрах дали освен него започва и c#.
Поздрави
Professional Modules C# Web Dev започна на 16 май. По - точно започна първия от трите модула в професията: C# Fundamentals (не го бъркайте с Programming Fundamentals от Tech модула). Септември месец започва C# DB Fundamentals, а Януари месец C# Web. Всеки от трите модула за професията трае по 4 месеца. Ако не сте минали първия модул (който тече сега) не можете да запишете следващия (който започва Септември).
Това означава, че ще трябва да чакаме до май 2017 година ли? И през това време може да запишем някой друг курс, като допълнително и да си гледаме лекциите от изминалите курсове на Advanced C# и да се учим.
Не е задължително да се започне от c# / java fundamentals модула . Можеш да започнеш от DB fundamentals или JS core.
Нали колегата по-горе каза, че първо трябва да минеш C# Fundamentals, след което можеш да продължиш с останалите два модула. Сега кое е вярното?
Ако това беше вярно трябваше да има прием само веднъж годишно ,защото иначе хората които сега карат tech module трябва да чакат за java или c# 7-8 месеца
Някъде във форума, мисля че бях чел, че няма значение подредбата на модулите в C# Fundamentals, избираш си ти кой, кога искаш да караш.
Да, точно това исках да кажа и аз.