Професионална програма
Loading...
Ifandieva avatar Ifandieva 71 Точки

Записи от лекциите и/или презентациите - молба

Здравейте г-жо Антонова и колеги,

 

Днес за мен е вълнуващ ден, защото предстои първата лекция в Business Skills for Developers. По същото време е и втората лекция от Agile курса, който също посещавам пак в Софтуерния Университет Бих се радвала да имам повече време за всеки от курсовете, но така се случи.

Записана съм онлайн и разчитам на бързата поява на материалите от всяка лекция, за да мога да се готвя за следващата и така до изпита. Разбира се, аз не съм единствената записана онлайн и вярвам, че една такава надявам се незатрудняваща молба, ще бъде от полза за всички в курса, дори и присъстващите.

Доколкото съм наясно, СофтУни разполага с човек или хора, които се грижат да качат онлай всичко, което им изпрати преподавателя. Ще Ви бъда много признателна, ако материалите са на разположение за ползване в страницата на курса тук до вторник до следобед.

Поздрави и приятно преживяване на всички ни в тези два месеца. Надявам се да се видим на изпита, ако не успея да открадна някоя минута да посетя между залите.

2
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

Здравейте, 

Не мога да отговоря от името на лектора, но мога да ви успокоя, че ще заснемаме курса и с видеокамери освен качването на запис от екрана. 

Ресурсите се качват в срок от един работен ден след занятието, освен ако няма някакъв сериозен проблем с качеството им и той трябва да бъде отстранен. Тъй като обучението се провежда веднъж седмично, то вие ще имате еднакви интервали от лекция до лекция и няма да се забавите с научаването на материала. 

Желая да напомня, че процесът на качване на ресурсите от занятията не светкавично бърз, тъй като материалите трябва да стигнат до нашия екип и да бъдат обработени, качени и линкнати на страницата. 

Работим непрекъснато по въпроса те да стигат по-бързо до всички, тъй като това е не само във ваш, но и в наш интерес :)

2
Ifandieva avatar Ifandieva 71 Точки

Благодаря за отговора. Почти нямам съмнение в ефикасността на екипа на СофтУни, в случая по-скоро исках да се обърна най-вече към г-жа Антонова, защото като външен лектор, може и да не знае как стоят нещата със студентите извън залата.

Разчитам всичко да се случва по най-добрия начин.

 

Поздрави,

Нели

1