Записи от лекциите и/или презентациите - молба
Здравейте г-жо Антонова и колеги,
Днес за мен е вълнуващ ден, защото предстои първата лекция в Business Skills for Developers. По същото време е и втората лекция от Agile курса, който също посещавам пак в Софтуерния Университет Бих се радвала да имам повече време за всеки от курсовете, но така се случи.
Записана съм онлайн и разчитам на бързата поява на материалите от всяка лекция, за да мога да се готвя за следващата и така до изпита. Разбира се, аз не съм единствената записана онлайн и вярвам, че една такава надявам се незатрудняваща молба, ще бъде от полза за всички в курса, дори и присъстващите.
Доколкото съм наясно, СофтУни разполага с човек или хора, които се грижат да качат онлай всичко, което им изпрати преподавателя. Ще Ви бъда много признателна, ако материалите са на разположение за ползване в страницата на курса тук до вторник до следобед.
Поздрави и приятно преживяване на всички ни в тези два месеца. Надявам се да се видим на изпита, ако не успея да открадна някоя минута да посетя между залите.
Благодаря за отговора. Почти нямам съмнение в ефикасността на екипа на СофтУни, в случая по-скоро исках да се обърна най-вече към г-жа Антонова, защото като външен лектор, може и да не знае как стоят нещата със студентите извън залата.
Разчитам всичко да се случва по най-добрия начин.
Поздрави,
Нели