Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Здравей,
когато използваш .Sum върху числата, съхраняваш общия резултат в променлива int, която overflow-ва на 2,147,483,647. Замести Dictionary<string, Dictionary<string, int>> с Dictionary<string, Dictionary<string, long>>
Поздрави,
ПС: Нулев тест №2 (Грешен отговор).. интересно, с един и същи вход judge ми казва, че изкарвам Italy преди Bulgaria в отговора, което при локален тест.. очевидно не е вярно.
Благодаря това е бил проблема, даде 100 точки.
Иначе, не те разбрах какво искаш да покажеш със скриин шотовете, България трябва да е преди Италия защото те имат еднакво население и за това ги принтираме по реда на вкарване. Нарочно направих грешка да проверя 2-я тест.
ПС: Как се слага снимка тук?
Показвам, че при идентичен вход, имам разлика в изхода между judge и локално тестване на програмата (локално изкарва България първа, както трябва да бъде, а в judge ми изкарва първо Италия)
Иначе, при писане на коментар имаш едно бутонче (пейзаж) - там въвеждаш url, размери, алтернативен текст и така ;)
Благодаря това е бил проблема, даде 100 точки.
Edit: Да странно защо така се полушава при локалния тест България е от горе, в Джъджа е след Италия.
Сигурен ли си, че пускаш идин и същи код, Current solution?
Едно и също решение пускам.. Ето линк - http://pastebin.com/3d13bswa
Да въпреки, че ти дава 100 точки 2-я нулев тест не минава, а локално резултата е верен, аз не намирам обяснение.
Бях чел,че сортирането, което правиш отначалото на държавите с лист .. е "нестабилно" , а сортирането с LINQ е стабилно.. така,че виж направи сортирането на държавите по същият начин, както е по-долу за градовете.. с orderByDescending .. и предполагам ще се оправи :)
Добро попадение. Има въпрос по темата в Stackoverflow с отговор, водещ към MSDN . Реших да пробвам по няколко различни начина, но въобще не помислих, че може да разбъркам еднаквите елементи с Array.Sort
С тези листове допълнително направени само за подредбата не става ли много объркващо и препълнено с код...аз пробвах, както вие коментирахте, директо OrderByDescending в самите foreach цикли и поне спрямо джъджа работи идеално.
http://pastebin.com/pihPwsxX