Търся си PHP програмист (предпочитам начинаещ)
Незнам дали е удачно да поствам във вашия форум и ако противоречи на правилата моля изтрийте обявата.
В момента работя над един проект и си търся BackEnd Developer който иска да трупа стаж.
Занимавам се с буктикови сайтове писани на рака и JS приложение в това число и десктоп за JS и другите там
дето ни ги искат по интервютата ама си нямат идея че JQ не е език за програмиране...
За жалост поради може би ограниченото ми мислене съм се специализирал в HTML*semantic* , (S)CSS и JS (vanilla) + библиотеки , Ajax и SEO, но човека с който работих намери по-добро бъдеще в чужбина и сега си търся човек който иска да се развива, аз лично знам елементарен php но не ме бива много, а и не искам да се занимавам с това.
Нямам пари да си платя затова търся начинаещ, който иска да си допълни порт фолиото ( аз лично първите 10 сайта ги направих безплатно)
Изисквания: .... сега няма да пиша няква содомия:
1) да познава елементарен HTML5 ( може и бес семантика)
2) елементарни познания по CSS (да може да чете и разбира CSS)
3) JS (основни да има няква представа горе - горе долу, ако не ще обяснявам, аз обяснявам бавно все едно на малко дете, тъй че не е проблем)
4 PHP (да има желание да прави user - server response за блог (не кой - знае колко сложен).
ПП: Издавам всякакви сертефикати и референции и пиша каквото Ви сърце иска за пред бъдещи рОботодатели, извинявам се ако не пиша на правилното място(и че я карам направо), но времето ме притиска.
ПП2: пишете ми на : Ivo Tsolov (facebook) или направо ми звъннете по телефона: 088582660 (M-tel)