3d Анимация за игралната индустрия
Здравейте, имам въпрос само моята програма ли не функционира както трбява имам някакви проблеми, ако някой също има моля да ми отговори. Благодаря
Здравейте, имам въпрос само моята програма ли не функционира както трбява имам някакви проблеми, ако някой също има моля да ми отговори. Благодаря
Какво пише в краш репорта ?
Коя версия ползваш ? Кой сървис пакет ? Изпиратства ли я, триал версията ли ползваш или ученическата такава ? С каква операционна система си ?
Какво правиш преди да се появи проблемът ? Мая отваря ли се изобщо ?
tazi koiato si q teglish ot tam otydeto e kursa
И при мен спира от време на време, но не мога да разбера защо... Също така като се претовари и ми спира display driver-а, съответно трябва да рестартирам прогрмата за да мога да работя... Ползвам trial версията, от линка на курса.
Над Viewport-а има едно малко меню Renderer - пробвай да смениш на Legacy default viewport
Принципно Viewport 2.0 е много по-готин, но ако се налага със стария рендерер да си работиш - няма проблеми.
При всички положения ми се струва доста странно това, което пишеш, и бих те посъветвал да си troubleshoot-неш малко компютъра.
Ползвал съм Мая на стар лаптоп с вградена интелска GMA 4500 (тъжничко е :) ) и не съм имал подобни проблеми.
Не мисля, че е от Мая проблемът, това ми е мисълта.
Ще ми се да можех да помогна с повече. Успех !
а сега ми се прецака и компа и немога да си я сваля и не действа както в лекциите
Ами тя машината уж е добра... и сравнително нова... Има си някакъв проблем с драйвера, но да речем, че се появява веднъж на 1-2 месеца... когато не му достига рам примерно... а Мая-та явно го провокира, защото онзи ден ми се случи 2-3 пъти в рамките на .. може би 30 минути... докато се опитвах да си направя домашното...
При всички положения обаче Мая-та си ми прави разни проблеми - от днес си има 2 нови номера - Alt + ляв/десен бутон на мишката изведнъж спира да функционира правилно и започва да прави само zoom in, а Outliner-a реши, че скритите обекти вече не се показват с Shift+H...
При мен смяната на default viewport на Legacy помогна, само че от Windows/Settings/Preferences/Preferences/Display/Viewport 2.0/ Deafult viewport