Колко човека ще бъдат приети (ориентировъчно)?
Интересно ми е колко човека ще бъдат приети (горе долу...). Все пак трябва да знаят около колко ще са. Точна бройа не искам, но дали ще са 100 200 или 500 600... Ако някой знае, може да каже.
Аз си мисля, че сега на първия прием ще могат да влязат хора които го знаят доста добре езика. Понеже сега е първи прием и сме всички заедно смесени, дори хора които се занимават с това от години се явяват на изпит (не е много справедливо но...). Аз примерно за първи път се срещам с C# и едва ли ще мога да се уредя сред толкова много знаещи.
Благодаря предварително
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!
Едва ли някои от нас имат идея с каква трудност ще са задачите. Според мен тия от телерик са си трудни и бих казал, че са над нивото ми. Но в главата ми се въртят думите на Наков който каза нещо от сорта на "от 3000 човека 80%(мисля, че беше толкова), желаят да са онлайн". Ако паметта ми не ме лъже, това са около 2400 човека от 3к, което дава голям шанс на тия които искат присъствено. Другото което е, забелязвам, че доста хора имат написани университети в профилите си, така че вероятно са учащи (може би някои са завършили).
Според мен нiвото #0 взе да става много трудно за начинаещи,които и да искат да учат,няма как да им се вгради толкова бързо логичeското мислене. И това е само нулево ниво. Имам някакви опасения,че ако вземат хора с нисък резултат дори да попълнят бройката,следващата година много ще отпаднат. И за това си мисля, че се пускат приемни изпити и след 4 месеца. Но това ще е докато видят как тръгне работата. Тепърва има да се правят промени. Но да колега Tr00peR,мисля че ще придобием доста опит по тези курсове и колкото и зле да си все някога ще те приемат. Това е за твърдо решилите хора,дето искат наистина,преквалифицирани да се занимават с това !!! Успех на всички и дано пуснат и 1000 :P
"И това е само нулево ниво. Имам някакви опасения,че ако вземат хора с нисък резултат дори да попълнят бройката,следващата година много ще отпаднат. "
C# 1 и 2 който избута и ги разбере, нататъка му е по-лесно... Казано иначе - най-трудното идва в началото...
Да, но целта е да се учат също и нови хора, а то е ясно, че те няма да разбират нещата бързо. Примерно 400 човека които искат само сертификати, но по някакви прични бъкат от свободно време, да влязат. Все едно в уни по икономика, да влизат само хора които преди това са учили макро и микро.
Според мен конкуренцията на изпита ще е жестока. Според наблюденията ми, на изпита ще има много хора, които вече са били на такъв изпит в Телерик и имат опит от там, други, които са напред с материята (работещи) и идват да се доказват и трета група, която сега ще "влиза в боя" за пръв път :) Решавайте задачи и дано да имате ден на изпитната дата, останалото са само приказки :)