Loading...
mariyan.nonchev avatar mariyan.nonchev 10 Точки

Предаване на домашни в Judge

Извинявам се за въпроса, но искам да съм сигурен къде точно трябва да "предам" домашните?

https://judge.softuni.bg/Contests/Practice/Index/150#1   - е линк само за проверка или отчита задачата като предадена домашна?

Бях прочел, че когато отворя judge, би трябвало веднага да ми покаже полето за копиране и предаване на задачите, но това не се случва.

Благодаря предварително.

Тагове:
1
Programming Basics 15/06/2016 12:47:27
mariyan.nonchev avatar mariyan.nonchev 10 Точки

Благодаря! 

За това също не съм сигурен, дали имаме или нямаме домашна :Д

Накрая на занятиято лекторът просто спомена :"Оставям ви последните 2 задачи за домашно". Нито той каза къде точно да ги качваме, нито във файла "Упражнения и домашни" пише нещо подобно.

Освен това тези задачи са решени и обяснени, това ли е домашното? smiley

0
Losko avatar Losko 69 Точки

На нас ни казаха, че задачите които не решим по време на лекцията остават за домашно и трябва до пет дни след лекцията да са в judge качени.

1
iskren_velichkov avatar iskren_velichkov 3 Точки

здравейте,
и аз така разбрах, че всички задачи трябва да се качат в Judge до 5 дни след лекцията

1
gabi.ivanova avatar gabi.ivanova 370 Точки

Домашните са ви упражненията, които има качени на страницата на курса. Предването става в judge системата, като си ги тествате. Ако имате изкарани някакви точки (не е задължително пълен брой) приема се, че сте работили върху задачата и се зачита за предадена.

Ако трябва да се качват домашни по някаква причина в сайта, ще има поле за качване в страницата на курса и ще е упоменато в заданието вероятно.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.