Грешка при предаване на домашно в judge системата. Programming Basics
Здравейте, искам да ви попитам, дали аз съм единствения с проблем при предаване на домашното в judge системата? Проблема е следния: поставям решението си на задачата Triangle of 55 stars и след като ми даде, че се е изпратило ми изписва на мястото, където пише точките "Грешка при компилация". Ще се радвам, ако някой помогне. :)
Ето това е кода:
int a = int.Parse(Console.ReadLine());
int b = int.Parse(Console.ReadLine());
int result = a * b;
Console.WriteLine(result);
Лицето на правоъгълник се намира като се умножът двете му страни. Прочиташ от конзолата "а" и "b" , умножаваш ги и ги отпечатваш.
Разбрах защо да го направя така и общо взето направих подобна връзка в ума си, но не знаех как да го напиша. Сега обаче ми подчертавa "a * b;". Не съм забравил ";". А на последния ред ми подчертава "Console". :С
Допуснал си някаква грешка, провери дали имаш " using System; ", без него се подчертава "Console".
Здравей, ако имаш Visual Studio, копирай си кода там, и ще ти покаже каква точно и къде се намира грешката ти. Ако не ти е изкаран прозорец за грешки - от View мисля, че можеш да си го изкараш.
А можеш и ето тук да си копираш кода: https://dotnetfiddle.net/, отдолу ще ти покаже какъв е проблемът, и на съответния ред ще ти излезе един жълт или червен триъгълник, на който като поставиш мишката ти изкарва какво не е в ред...