курса 3D Анимация за игралната индустрия - II част
Необходимо ли е да се явя на изпит за да мога в последствие да се запиша за втората част на курса?
Необходимо ли е да се явя на изпит за да мога в последствие да се запиша за втората част на курса?
Здравей ! До колкото съм запознат, не мисля, че е необходимо да се явяваш на изпит, за да можеш да продължиш напред. Курсовете се водят както сами за себе си, така и навързани един с друг. Идеята е, че се тръгва от началото като първото ниво ще е за абсолютно начинаещи, второто за напреднали, а третото си го представям на някакъв PRO level. Първата част се провежда в рамките на четири лекции - един месец (настоящата), докато втората и третата ще са с доста по-дълъг и обширен период на разглеждане и учене. Та на въпроса ти, например ако има хора, които са много напреднали - то естествено, че няма да запишат първата част, а ще започнат от втората или от третата. Няма никакви ограничения. Само желание трябва. Сертификата (изпита) е също по желание. Не си длъжен. Надявам се, че съм ти бил полезен. Поздрави,
Привет!
Курсът е супер - бих искал да се запиша за втората част, а ако имаше условие за взет изпит за първата нямаше да мога, тъй като не се нуждая от сертификат и не смятам да се явявам на изпит. Това беше и причината да публикувам тази тема. Благодаря за отговора.
Поздрави