Loading...
demo251 avatar demo251 -25 Точки

въпроси за Programming Basics

за  курса Programming Basics  на пощата ли ще получа е майл когато започне и инструкции  а какви са тези потготвитерни групи свързно ли е   със  този , или е нещо друго, понеже аз см апсолютно начинаещ и несам запознат.

Тагове:
-5
Programming Basics
borislav9212 avatar borislav9212 745 Точки

Ако си пуснал кандидатура, ще ти изпратят мейл с подробности дали си одобрен, кога ще започне курса, до кога трябва да платиш и т.н.

1
Perss avatar Perss 7 Точки

А от къде мога да науча със сигурност дали съм записан за приемния изпит на 28ми август ?

0

А как да се запиша за изпита на 28ми август ?

0
borislav9212 avatar borislav9212 745 Точки

Ти кандидатствал ли си въобще за подготвителния курс? Ако са те одобрили, са ти пратили мейл. За кой курс си кандидатсвал кой месец? Първо трябва да си кандидатсвал, след което плащаш изпита и се явяваш на него.

0

Аз кандидатствах за 28-ми август, но не бях заплатил и вчера май се записах за този, който започва от 2 юли, а неговия прием е през януари. Като цяло съм объркан и не знам дали съм записан или не съм и за коя дата.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.