Софтуерно Инженерство
Loading...
stakoov avatar stakoov -1 Точки

Аз залагам 5 лв. ,че лектора е забравил да го запише.

-6
RoYaL avatar RoYaL SoftUni Team Trainer 6846 Точки

След малко съм в кафето, можеш да ми ги дадеш тези 5 лв.

9
Ivanov.Ivan avatar Ivanov.Ivan SoftUni Team Trainer 557 Точки

Хаха изгоря колега ... Аз съм навит да вдигнем залога на 10, че ИМА видео

0
21/06/2016 15:09:21
stakoov avatar stakoov -1 Точки

В кафенето след малко няма да дойда да ти ги дам ,но ще ги получиш бъди сигурен. Разбира се ако има видео със слайдове ,които се виждат. :)

0
stakoov avatar stakoov -1 Точки

Значи .... ДВЕ ТЕМИ в които хората питат за видеото и ... няма отговор. В момента ,който някой нарани егото на някой от лекторите 2 отговора. Браво .

0
Ivanov.Ivan avatar Ivanov.Ivan SoftUni Team Trainer 557 Точки

Извинявай колега. Не знаех, че си толкова тънкообиден.

Заповядай лекцийката ... ЦЪК

И въпреки това дължиш  5 лева на колегата. 

2
stakoov avatar stakoov -1 Точки

Не съм обиден просто е тъпо малко и на всеки курс хората се чудят къде съм им видеата и кога ще се ъплоаднат. А за 5-те лева ще ги дам ,но на лектора от C# ,а и лекцията за java е от Илчев ,а не от  Иван Йонков. Така ,че за къде се бута Иван за тези 5 лева и аз не знам. Няма значение за това.

 

Сега сериозно изглежда ,че имам препокриване на имента в Java и C#. Та ще е хубаво да се направи някакво разделение във Форума.

1
22/06/2016 14:28:47
Ivanov.Ivan avatar Ivanov.Ivan SoftUni Team Trainer 557 Точки

Неискам да прозвучи, че защитавам някой, но нека да разгледаме следната ситуация. Лекцията е в понеделник от 18:00 до 22:00. Лектора записва видеото. След лекцията се сещаш, че няма кой да се занимава с него. Разглеждаме идеалния случай. Вторник сутринта записаните видеа ( тъй като всяко спиране и пускане на запис прави нов файл) се предават на техническата подръжка. Записите се преглеждат, след което се сглобяват в един, пак се преглеждат и след което се пускат за ъплоуд. Сам се сещаш, че това само по себе си изисква някакво технологично време. И в най - добрия случай това се случва до края на деня. Но това при условие, че клипа е един, но не е, освен това човека който се занимава с видеата има и други отговорности от към подръжката и т.н и т.н. Според мен срок от 1 до 2 дена е допустим. Сега ако се бавят една седмица, еми и аз съм съгласен, че не е ок.

1
stakoov avatar stakoov -1 Точки

Да това е така. Нещата не стават 2 минути и това ми е ясно. Просто да има някакъвo разписание примерно 24 часа ( или повече) след лекцията да има видео. Целта е да се знае. А примерно сега тези ,който са направили introduction-а са свършили с него и са го качили и хората се чудят след това къде е лекцията. Която е 1 час  и 30 мин и трябва повече време за обработка и естествено никой няма да тръгни до 2 часа вечерта да го обработва и да го гледа и т.н. Та идеята е поне да се качват нещата от деня на един път. Като цяло за мен няма голяма значение ,но оставам с впечатление ,че няма и грам организация с това което се случва.

2
pezereto avatar pezereto 15 Точки

Незнам за видеото ама май аудиото май някъде си е отишло.:D

0