Видео от лекцията Defining Classes
Здравейте!
Виждам, че вече е качено видеото от встъпителната лекция от вчера(20.06.2016).
А кога ще се качи и останалата част лекцията от вчера(20,06,2016) Defining Classes?
Здравейте!
Виждам, че вече е качено видеото от встъпителната лекция от вчера(20.06.2016).
А кога ще се качи и останалата част лекцията от вчера(20,06,2016) Defining Classes?
Аз залагам 5 лв. ,че лектора е забравил да го запише.
След малко съм в кафето, можеш да ми ги дадеш тези 5 лв.
Хаха изгоря колега ... Аз съм навит да вдигнем залога на 10, че ИМА видео
В кафенето след малко няма да дойда да ти ги дам ,но ще ги получиш бъди сигурен. Разбира се ако има видео със слайдове ,които се виждат. :)
Значи .... ДВЕ ТЕМИ в които хората питат за видеото и ... няма отговор. В момента ,който някой нарани егото на някой от лекторите 2 отговора. Браво .
Извинявай колега. Не знаех, че си толкова тънкообиден.
Заповядай лекцийката ... ЦЪК
И въпреки това дължиш 5 лева на колегата.
Не съм обиден просто е тъпо малко и на всеки курс хората се чудят къде съм им видеата и кога ще се ъплоаднат. А за 5-те лева ще ги дам ,но на лектора от C# ,а и лекцията за java е от Илчев ,а не от Иван Йонков. Така ,че за къде се бута Иван за тези 5 лева и аз не знам. Няма значение за това.
Сега сериозно изглежда ,че имам препокриване на имента в Java и C#. Та ще е хубаво да се направи някакво разделение във Форума.
Неискам да прозвучи, че защитавам някой, но нека да разгледаме следната ситуация. Лекцията е в понеделник от 18:00 до 22:00. Лектора записва видеото. След лекцията се сещаш, че няма кой да се занимава с него. Разглеждаме идеалния случай. Вторник сутринта записаните видеа ( тъй като всяко спиране и пускане на запис прави нов файл) се предават на техническата подръжка. Записите се преглеждат, след което се сглобяват в един, пак се преглеждат и след което се пускат за ъплоуд. Сам се сещаш, че това само по себе си изисква някакво технологично време. И в най - добрия случай това се случва до края на деня. Но това при условие, че клипа е един, но не е, освен това човека който се занимава с видеата има и други отговорности от към подръжката и т.н и т.н. Според мен срок от 1 до 2 дена е допустим. Сега ако се бавят една седмица, еми и аз съм съгласен, че не е ок.
Да това е така. Нещата не стават 2 минути и това ми е ясно. Просто да има някакъвo разписание примерно 24 часа ( или повече) след лекцията да има видео. Целта е да се знае. А примерно сега тези ,който са направили introduction-а са свършили с него и са го качили и хората се чудят след това къде е лекцията. Която е 1 час и 30 мин и трябва повече време за обработка и естествено никой няма да тръгни до 2 часа вечерта да го обработва и да го гледа и т.н. Та идеята е поне да се качват нещата от деня на един път. Като цяло за мен няма голяма значение ,но оставам с впечатление ,че няма и грам организация с това което се случва.
Незнам за видеото ама май аудиото май някъде си е отишло.:D