Час за изпит ООП на 10-ти юли (както и 7-ми август)
Часът на изпита на 10-ти юли е обявен за 16.00 в графика със зали надявам се коректно, но за 9.00 в сайта на курса https://softuni.bg/trainings/1373/c-sharp-basics-oop-june-2016 и в качения екселски файл на първата лекция с програмата. Мисля, че официално се взеха след обсъждане някои решения с макс усилия да нямаме съвпадане на редовни изпити с изпити на изборни курсове. Часът от 16.00 точно е фиксиран в тази посока. Нека нещата да се коригират с коректния час да не се създават недоразумения.
Тенкс! Графикът на залите трябва да е бенчмаркът.
Да не отварям нова тема!
Въпрос към СофтУни - > В момента се провежда и курсът по Basic в различни градове в България.
Може ли изпита по ООП C# / Java, за студентите от тези градове да се проведе на място, както беше Basic изпита при нас.
Предполагам, че нямате такава практика, но за повечето онлайн студенти, които сме далеч от София ще ви бъдем благодарни!
Обикновено пътуваме рано сутрин преди изпита и после цяла нощ на обратно, а в понеделник сме и на работа :)
За момента само изпити по Основи на програмирането можем да провеждаме извън София
:( Дано за в бъдеще да имаме и такава възможност
Royal, имаме същия проблем и за OOP Advanced. Обявен е час за изпита на 7-ми август за 9.00, а в графика с зали седи 16.00. Сутринта на 7-ми август има други не по-малко ключови изпити и не е хубаво да имаме съвпадения.