Авторско (на лектора) решение на задачите за домашна, след изтичане на срока за качване
Здравейте, ако това предложение е вече направено от друг се извинявам за повторението.
Отправям молба към лектора. Нека, ако е възможно, след изтичане на срока за домашната работа, в гит-а да се качва авторското решение на задачите от самия лектор. Може да е дори след изтичане на срока за проверка на съответното домашно. Колкото и да си проверяваме домашните и да оставяме коментари е необходимо, в някъв момент, възможно най-близък при това,да видим едно работещо истинско решение на задачите,за да си вземем поука и да намерим отговор на собствените си чуденки, които сме имали, докато сме решавали тези задачи.
Надявам се молбата ми да бъде удовлетворена, смятам че това ще е от голяма полза за всички нас.
Поздрави!
Михаела
Опцията за проверка на домашни се намира на страницата курса, където се предават и самите домашни. Когато за дадена лекция изтече срока, в който трябва да сме качили домашното, се отключва опцията за проверка, която също има активен период (мисля, че е 3 дни). Не е свързано с Github, с "Оцени домашно" сваляш архив от сървъра, което да прегледаш, с възможност да определиш оценка и да оставиш коментар.
На една от лекциите лектора спомена, че е необходимо да се проверяват по 5 домашни.
P.S. В момента, до края на деня, е активна опцията да оцениш домашни на колеги за третата лекция Inheritance.
Успех!
Благодаря ти много !
Може ли една последна молба с риск да стана малко нахален, ако може да ми пратиш линк на тази страница, че не я намирам. :)
Поздрави !
https://softuni.bg/trainings/1355/c-plus-plus-programming