Професионална програма
Loading...
stela.iv avatar stela.iv 115 Точки

Проблем с резултатите в Judge

Здравейте,

Става въпрос за курса Java OOP и по-специално за упражнението по първата лекция DefiningClasses. Днес изпратих 3 решения в Judge - 05.Speed Racing, 06.Raw data и 07.Car Salesman, като и на трите задачи получих точки. На Car Salesman, която изпратих последно, ми отчита резултата , но на другите две, username-a ми липсва в листа с резултатите. Притеснението ми е, че няма да се зачетат, като решени, въпреки, че съм ги събмитнала. Пробвах да рефрешвам, да отварям и затварям, на RawData пробвах да пратя решението още веднъж, но нищо не се променя. 

Това(https://postimg.org/image/7czv0du9t/) ми показва на решението на SpeedRacing,а това(https://postimg.org/image/nj23bwu47/)на RawData, но ако проверите в резултатите ме няма :)

Ще съм благодарна ако някой може да внесе малко яснота, защо се получава така.

Поздрави

Тагове:
0
Предложения и проблеми 24/06/2016 17:21:25
Alex0101 avatar Alex0101 373 Точки

Здравей ,

аз те открих в резултатите, и виждам томките ти правлино. Или е било временен проблем или не си се ориентирала.

Предопалагам си се заблудила от табличката с резултатите в дясно. Там резулататите са по странички и може просто твоето има да е малко по.назад. Инааче в дясно имаш линкце към рузелтатите от всички задачи и там се вижда, на кои задачи колко имаш.

 

Поздрави

1
stela.iv avatar stela.iv 115 Точки

Благодаря ти, сега видях, че при резултатите за всички задачи, точките са коректни. Не се бях сетила да погледна там. Но в резултатите за конкретната задача, продължавам да не се откривам :) Прелистих всички, а и принципно, когато си стигнеш до твоя , той е оцветен в синьо, няма как да го изпусна :) Но важното е, че в общия резултат ги има. Благодаря отново. 

Успех 

0