Професионална програма
Loading...
Irenavas13 avatar Irenavas13 1 Точки

Въпрос относно SEO Title и Focus Keyword

Здравейте,

Имам един въпрос, свързан с органичната оптимизация на сайта http://edu.tuk-tam.bg/wp/ и 333 статии, които искам да оптимизирам. Въпросът ми е, когато съдържанието е на български, но заглавието е на английски, това проблем ли е? Например следната статия: http://edu.tuk-tam.bg/wp/lancaster-university-bsc-management/. За да постигна добър SEO резултат, Focus Keyword трябва да се съдържа в Meta description-а, SEO Title и Page URL. В случая дали е правилна следната процедура:

Focus Keyword: Bsc Management, SEO Title: Lancaster University, Bsc Management, Meta description: Какво е да учиш Bsc Management в Lancaster University?

И ако не, трябва ли да променям заглавията на всичките 333 статии? 

Благодаря предварително за отговора!

Поздрави,

Ирена

Тагове:
0
Digital Marketing & SEO
golearnweb avatar golearnweb 37 Точки

Здравейте! Аз самият имам сайт който съм направил за университетите в Китай: на доста ключови думи излиза на първо място в Google.bg: ЕТО САМИЯ САЙТ

Това което мога да споделя като опит относно on-page SEO-то: тъй като сайтът Ви е на WordPress можете да използвате Yoast Plugin - това е безплатен plugin който Ви показва колко charackters можете да добавяте в описанието за description + title. Аз лично за моя сайт използвам по-кратки URL-и иначе става дълго + това са на латиница, но това е според предпочитание... може да се направят и на бг

0
Irenavas13 avatar Irenavas13 1 Точки

Благодаря много за информацията, аз вече съм го инсталирала този Plugin и сега бих искала да оптимизирам всички статии на него :) Иначе вашият сайт изглежда страхотно, благодаря,че го споделихте и проектът също е много интересен. Дали случайно имате желание да споделим и вашите истории на нашия сайт или поне да напишем блог статия за него? Ако проявявате интерес, можете да се свържете с мен на следния e-mail: irena@tuk-tam.bg. Хубав ден ви пожелавам :)

0