Професионална програма
Loading...
vancho avatar vancho 430 Точки

Рън тайм грешка или грешен отговор. Има една тънкост,  от която пак не става ясно в условието е , че може да не ти подадат име от две имена. И ако правиш проверка за цифра при сплит, гърми.

0
01/07/2016 08:43:40
kaloyannikov avatar kaloyannikov 531 Точки

time limit в тая задача може ли да даде? Иначе да трябва да направиш проверка дали елементите в масива за името са ти повече от 1 и тогава да правиш проверка за числото .

0
01/07/2016 01:51:41
StaVykoV avatar StaVykoV 169 Точки

Да, това беше и при мен проблема. Като цяло условията на задачите от ООП курса ми се струват претупани. Доста часове ми отне да налучквам възможните случаи на входове, които не са конкретизирани в условието. Може би си е и в мен проблема, тъй като свикнах на перфектно конкретно дефинирани условия на изпитните задачи на Java Fundamentals курса. Само да спомена, че съм онлайн и може би изпускам някои разяснения които се правят на място в университета.

2
vancho avatar vancho 430 Точки

Не е при теб проблема.  Нищо не изпускаш, аз съм присъствено. Всички се правим на ясновидци.

2
02/07/2016 21:33:01
mrfreeman avatar mrfreeman 11 Точки

И на мен не ми харесва как са написани условията - без примерни input /output. Трябва да годаем какво се предполага, че трябва да е точния формат на отговора в Джъдж и дали някъде няма някоя случайна точна или запетайка

0
msmilkoff avatar msmilkoff 338 Точки

Да, тотален шит са тези задачи... Не знам какво става в последно време, но май нещата вървят на зле, особено с тези асистенти аматьори дето се появяват по упражненията (отскоро и по лекциите). Не казвам, че разбираме повече от тях, но май не е много адекватно, защото както Наков казваше и както пише в (маркетинговата) информация в сайта на софтуни - "преподавателите са с многогодишен опит от индустрията и владеят най-съвременните техники на преподаване", а не пише, че "преподавателите ти са минали тоя курс, който ти учиш преди няколко месеца."
Ако направя паралел с предишните курсове по OOP и КПК (преподавани от Ванката и Наско), те са с нива над сегашните, като изключим Кенов, защото той е наистина много добър, и дори човек който е презаписал курса може да научи нещо ново от него.
Не мислех, че някога ще имам толкова остра критика към софтуни и още по-малко към преподавателите, но... Times Change.

0
03/07/2016 00:34:24