Професионална програма
Loading...
vancho avatar vancho 430 Точки

Java OOP Basics подготовка за изпит от къде?

Здравейте, въпроса е може повече насочен към лекторите! Освен въпросния Java OOP Basics - Exam Sample - 6 July 2016, аз лично не виждам никоя друга задача, която да е равностойна на тази през тези две седмици на обучение. Ровейки се из предните курсове не откривам нищо за JAVA (освен на Богомил Димитров, и то е нещо като бързо обобщение). Като по време на лекциите се казваше едно, а сега се оказва че много неща ще се гледат, да ли са направени и написани, имам предвид за неща от следващия курс. Е от къде се предполага са се подготвяме и как? Лично аз смятам че задачата е над нивото на преподаване, отново?

 

Ако може да посочите още подходящи материали за подготовка. Благодаря.

Тагове:
-1
C# OOP Basics 08/07/2016 12:34:21
vancho:
Мисля, че се измести фокуса от въпроса за материали, от където да се подготвяме за изпита!
asata avatar asata 8 Точки

Не, не не. Не се опитвай да кажеш на  Софтуни, че не са прави за нещо. Те ВИНАГИ са прави. Ако не ти харесат мнението или няма да му обърнат внимание, или ще ти изтрият коментара. От личен опит говоря. Ако нещо не ти харесва - запази го за себе си. Това е принципа тук.

-2
vancho avatar vancho 430 Точки

Ами като гледам коментарите, минусите и общата картинка на нещата, явно си прав. Само се чудя когато останалите ми колеги се оплакаха от същото, защо ги няма тук. Друго което ми направи голямо впечатление е това, че общо взето за да минаваш напред,  не трябва да разчиташ на материала който се преподава тук, а на собствени знания. То къде е голямата им реклама "Ние ще Ви научим на програмиране"? И когато това го кажеш: всички коментари в този пост ти дават точната картинка на ситуацията.

-1
10/07/2016 13:39:42