Java OOP Basics подготовка за изпит от къде?
Здравейте, въпроса е може повече насочен към лекторите! Освен въпросния Java OOP Basics - Exam Sample - 6 July 2016, аз лично не виждам никоя друга задача, която да е равностойна на тази през тези две седмици на обучение. Ровейки се из предните курсове не откривам нищо за JAVA (освен на Богомил Димитров, и то е нещо като бързо обобщение). Като по време на лекциите се казваше едно, а сега се оказва че много неща ще се гледат, да ли са направени и написани, имам предвид за неща от следващия курс. Е от къде се предполага са се подготвяме и как? Лично аз смятам че задачата е над нивото на преподаване, отново?
Ако може да посочите още подходящи материали за подготовка. Благодаря.
Ами като гледам коментарите, минусите и общата картинка на нещата, явно си прав. Само се чудя когато останалите ми колеги се оплакаха от същото, защо ги няма тук. Друго което ми направи голямо впечатление е това, че общо взето за да минаваш напред, не трябва да разчиташ на материала който се преподава тук, а на собствени знания. То къде е голямата им реклама "Ние ще Ви научим на програмиране"? И когато това го кажеш: всички коментари в този пост ти дават точната картинка на ситуацията.