Упражнения за Software Technologies
Упражненията са по-важни според мен, но за съжаление те са само от 14-18 ч. и малко хора могат да се явят и на мен ми става проблем, защото е точно по средата на деня и ти се губи целия ден ако отидеш.Аз лично мисля, че лекцията може да бъде гледана на запис или видяна ,но самите упражнения са по-важни, защото като дойда в СофтУни и имам 4 часа да мъдря нещо аз търся аз се бъхтя ...а като съм у нас и ми е лежерно и съм си легнал и се запъна..почвам нещо друго. В допълнение в PHP или JavaScript ти дава такива грешки, че ако си сам без асистенти да ти помогнат и почнеш да си търсиш грешка то губиш адски много време и 4 часа в СофтУни се оказват много по - продуктивни от 8 или 12 часа вкъщи сам.
Предложението ми е да има упражнения по-късно или ако не може то по-рано. Ако не може да се ангажират лектори или асистенти то ако може поне задачите и ресурсите да се качват по-рано и да мога да дойда в GameBar-a и да си решавам сутрин преди самото упражнение ( на мен ми беше по-удобно от 10 до 14 всъщност, но не е от значение)
Другото е ако може да има упражнения събота и неделя, защото тогава има повече свободни зали ако това е проблема и в допълнение мисля, че би имало повече свободни лектори или пък асистенти и ще е много по-удобно като са почивни дни.