Loading...
vonrepiks avatar vonrepiks 6 Точки

Проблем с качване на домашно

Здравейте, колеги,

имам следния проблем - като се опитам да кача домашното за Entity Framework от 14.07.2016 г. Много е голямо като сме заредили базата в проекта на Visual Studio(архивиран е с големина 10 МБ) , а без нея дава грешки на множество редове.

Как да постъпя в този случай?

Тагове:
0
Fundamentals Module
alex1966 avatar alex1966 255 Точки

Здравей, в папката където са ти всички класове, маркирай всичко без папките bin и obj и ги направи на архив, тези 2 папки се генерират автоматично като стартираме проекта, затова не ти трябват.

0
15/07/2016 18:56:24
Nikola_Andreev avatar Nikola_Andreev 671 Точки

Да, аз току що качих домашно и размерът му беше смешно малък.

0

Все още не се получава...

0
Nikola_Andreev avatar Nikola_Andreev 671 Точки

Може да погледнеш лекцият от вчера след 2:27:00 обясняват за домашните. Говоря за лекцията на Наков. Показано е и точно това което питаш.

0

Благодаря ти, всичко е ОК.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.