Как да заменя нова версия на Microsoft.NET Framewokr със по стара?
Здавейте, искам да се занимавам с програмиране и изтеглих книгата " Въведение в програмирането със C#." Но имам проблем инсталирах новата версия на .NET Framework но в книгатасе използва по-старата версия .NET Framework 4 и не мога да разбера какво да правя. Необходима ми е помощ зашото не съм студент(все още), а още ученик. Питам се дали мога даизтрия новата версия която аз съм инсталирал и как да я изтрия?Благодаря ви предварително.
Проблемът ми се появи в първата задача където трябваше да въведа: C:\IntroCSharp>C:Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.21006\csc.exe HelloCSharp.cs
и ми излиза грешка защото не знам точната версия а в тази команда е заложена старата :(
Това нещо с конзолата можеш да го пропуснеш и да минеш към Visual Studio задачките, това е само показно как също можеш да си стартираш програмките.
Нима, не знаех това благодаря :D
Някой можели да ме посъветва коя версия на Windows 7 да използвам, тъй като имам версията Home Premium, но тя не е подходящя, благодаря ви предварително :)
Аз съм със същата версия и съм много доволен. Windows 7 Home Premiun мисля, че ти върши работа