10. Extract Middle Elements - проблем с методите
здравейте!
задачата без методи я решавам и взимам 100/100 , но се опитах с методи да я реша, и всичко се преобърна.. пише ми "Cannot implicitly convert type ' string ' to ' int ' .Проблема се явява при return-ването на метода , някой някаква идея как да го фиксирам ?
ето кода : http://pastebin.com/DUeqpTpg
Arrays - Lab - 10. Extract Middle Elements
Незнам условието на задачата, ама до колкото схванх, тук: var result = middle + ", " + middleplus1 + ", " + middleminus1; трябва да върнеш три елемента, така ли? Гледам, че връщаш int. Ами направи го (метода) да връща int[] масив. И в този случай ще връщаш int[] от три елемента int[] arr = new int[]{middle, middleplus1 ,middleminus1};
Здравей,
Варианти:
1) return arr[0].ToSring();
2) return $"{arr[0]}";
3) return string.Format("{0}", arr[0])
Поздрави!
Ок, ама на колегата, който пита пиши, а не на мен.
коментирал съм там, където трябва. Това, че коментарът ми излиза под твоя не означава, че съм отговорил на теб...
Ами напротив, на мен пишеш, колегата няма да получи този коментар (защото аз го получавам), защото не си писал на него. Това искам да ти обесня.
ами напротив. Коментирам отговора на колегата. Коментарът ми излиза под твоя, защото и ти си коментирал неговия отговор. Това, че ти си коментирал отговора му не означава, че други не могат да го коментират. ОбЕснявай когато има какво да обЕсняваш. Отписвам се от известия защото не ми се спори.
Поздрави