JPA & Hibernate - упражнения
На JPA & Hibernate - упражнения когато копирам базата данни и я изпълня ми дава грешка.
Някой може ли д ами прати неговата база или да каже точно кое трябва да копирам от текста.
На JPA & Hibernate - упражнения когато копирам базата данни и я изпълня ми дава грешка.
Някой може ли д ами прати неговата база или да каже точно кое трябва да копирам от текста.
Оправих си грешката.
Здрасти,
може ли да те питам, ако си стигнал до там, дали ти подчертава параметрите (entityManager, criteriaBuilder)
в първия метод ( listAllPosts ), който трябва да поставим в try?
Не ми ги подчертава.
Аз съм написал всичките методи и си работят.
Явно съм оплеска нещо друго. Ще търся! :)
Привет, успя ли да оправиш проблема с подчертаването на entityManager и criteriaBuilder параметрите. При мен IntelliJ IDEA не разпознава EntityManager и CriteriaBuilder . От една седмица пиша само на съквартиранта ми на лаптопа и не мога да се справя с този проблем на моя лаптоп.
Ако ти или някой друг може да каже дали е имал такъв проблем, как го решил или от какво може да е произлязъл, моля да пише :)
Здрасти,
Kоя e версията на IntelliJ IDEA.
Да не си с Community?
не, на ultimate съм.
Импортнал ли си промените в РОМ-а
не мога да импортна мейвън-а. Ето какво ми показва. И това също. ето и idea.log
Снощи реших да започна всичко от начало за пореден път. Още от инсталацията. Отне ми исвестно време но този път изтегли всичко необходимо и инпортна мейвъна. Наистина не разбрах къде ми е била грешката.
Благодаря ви, за помощта все пак :)