График за поправките по Java ?
Здравейте, някой може ли да ми каже кога са датите за поправките по Java ООP и Java OOP Advanced ? Важно ми е ако може до няколко часа да разбера.
Блгадоря предварително.
Здравейте, някой може ли да ми каже кога са датите за поправките по Java ООP и Java OOP Advanced ? Важно ми е ако може до няколко часа да разбера.
Блгадоря предварително.
22 - ри Август - C# / Java Advanced
25 - ти Август - C# / Java OOP Basic
28 - ми Август - C# / Java OOP Advanced
Това е в графика на Code Ground.
Да, мерси много. Не се сетих да проверя графика на залите.
За да не отварям нова тема, къде мога да видя графиците и от колко часа са?
Горе където ти е аватара цъкаш -> График Зали - > Зала Code Ground
В този ред на мисли да попитам и аз ....
Кога ще са готови резултатите от изпита JAVA OOP Advanced ? Все пак трябва скоро да станат ясни за да не изтървем срока за плащането на поправката. Би било добре колкото се може по-рано за да си направим сметката (хората, които не са успели да го вземат). Изпита по JAVA OOP Advanced се проведе на 07.08.2016 за него конкретно питам, а крайния срок за плащането на поправката е 18.08.2016, така че не остава много време и затова бих искал да знам резултатите.
Благодаря
На предишния изпит (ООP Bacsic) питах Божо и той каза, че отнема около 10 дни за ръчната проверка.
Ами в такъв случай ще си го платя този изпит (поправката за Java OOP Advanced ), за всеки случай и в най-лошия такъв ще имам шанс да си подобря оценката .... дори и да съм го взел. Винаги има място за усъвършенстване и развитие, но просто ми се искаше да си знам оценката.