Въпрос относно поправителен изпит
Здравейте, записах се за поправка по C++, но не съм от София. Възможно ли е на 21-ви (датата на изпита) да платя? Или ще трябва предварително преди 21? Също така как мога да разбера на кое място ще трябва да стоя?
Здравейте, записах се за поправка по C++, но не съм от София. Възможно ли е на 21-ви (датата на изпита) да платя? Или ще трябва предварително преди 21? Също така как мога да разбера на кое място ще трябва да стоя?
Здравейте,
Можете да заплатите по един от другите дадени начини за плащане (в брой преди неделя, по банков път, easy/e/pay и т.н.), тъй като в неделя няма да има никого на рецепцията и плащането няма да може да бъде прието.
Относно мястото - веднъж щом направите успешно заплащане можете да пишете в тази тема и ще ви отговоря с мястото (тъй като записването за поправки става ръчно)
Здравей, преди малко платих по Easy Pay, всичко е ок. А има ли вероятност да ми бъде осигурен компютър като на 7ми?
Благодаря за бързата реакция, мястото, на което можеш да се явиш (с настолен компютър) е 8J.
Успех на изпита! :)