Софтуерно Инженерство
Loading...
koksibg avatar koksibg 893 Точки

Здравей, ние или по-голямата част от нас - Групата от Бургас се насочихме към Code Ground - на партера, тъй-като някои от нас са пушачи и затова на партера. Макар, че ще имаме може би 1 или 2 почивки- незнам - ще кажат. Но е хубаво да се съберете с колегите си да бъдете в една зала-но това е само мое мнение - всеки има право да избира. По - принцип няма значение в коя зала. А е хубаво да си носиш лаптоп на изпита - той ти дава по-голямо предимство, като си си качил всичките неща на него и си носи тетрадка и химикал - да разпишеш някой код ако се налага.

Успех от мен.

0
23/08/2016 22:34:35
jivako000 avatar jivako000 295 Точки

Доколкото разбрах от написаното от теб, ще има почивка по време на изпита?

0
koksibg avatar koksibg 893 Точки

Да- със сигурност- но незнмам как ще са регламентирани - преди самия изпит ще ни кажат.

 

0
Luko193 avatar Luko193 342 Точки

Има почивка по време на изпита, но таймера за оставащо време до края на изпита не се спира. Тоест, за да използваш почивка трябва да използваш от времето ти за изпита.

0
jivako000 avatar jivako000 295 Точки

Хубаво щеше да бъде и аз да имам някой човек от града, да сме в една зала, ама няма! Иначе благодаря за бързите отговори! Има ли още някакви особености за приемния изпит, които не зная? smiley

0
koksibg avatar koksibg 893 Точки

Засега не- Важното е да решиш поне 3 задачи от 6-те за 4 часа за да имаш шанс да продължиш по-нагоре  - ако има друго - ще ни се обясни на самия изпит. А и в мейла би трябвало да имаш малко разяснения относно изпита.

0