Поoщрение и стимул за онлайн студентите.
Искам да споделя нещо, което смятам, че за в бъдеще е добре да бъде разгледано от хората организиращи дейността на SoftUni. След преминалия приемен изпит студент получил 600 точки(справил се с всички изпитни задачи), решава да запише онлайн обучение, поради някаква причина (в случая без значение каква е тя). По този начин този човек няма никакво облекчение във връзка с таксата, не защото не е положил усулия и няма необходимите знания и умения, а само защото е избрал тази форма на обучение. Редно е да се помисли за какъвто и да е вид стимулиране или компенсиране на хората,записали се в Online формата на обучение и постигащи високи резултати на изпитите си. Тези студенти полагат труд и усилия не по-малки от тези записали присъствено и това е добре да се оценява и поoщрява от ръководството на иначе най-готиния и добър университет в страната. :) Поздрави
Е да , но за тая програма трябва да се преместиш в присъствената форма , т.е. да си в София. Ако искаш да си онлайн студент нямаш полза от стажантската програма.
Ами признавам, че не се обадих да разпитам, но си мисля, че някои от позициите, като проверяване на изпити и писането на такива, биха могли да се изпълняват и дистанционно.
защто старите и новите курсове няма достъп до тях а задължително иска да се запишеш?
И аз имах проблем със старите курсове , но вече е фикснато поне при мен ,мога да гледам и тях.
сега ще проверя
За стажантската програма даже не се изисква да си студент на СофтУни.
аз не мога да се ориентирам в новия интерфеис на сайта
Просто им звънни / пиши. Те го известиха, като пращаха имейли на отличниците.