Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Здравей,
Благодаря на всички за коментарите!
Нямам илюзии, че ще е лесно или че ще стане бързо, но в случая сроковете го изискват да е така и да се знае материал, който не е преподаван. Няма как обаче да знаеш дали нещо от масиви е правилно написано, ако не се научат масивите. Това изисква време. Само днес съм изгледал 7 часа лекции в youtube + лекцията на Наков (силно препоръчвам, защото при него няма "ще ви покажа нещо... оп то всъщност не работи, забравете") и определено има лек напредък при мен, но не е достатъчно. Не се оплаквам или оспорвам съдържанието на задачите, защото каквото е за мен, това е и за всички останали. Въпросът ми беше единствено дали наистина след 03.10 няма да може да се качва и тества в Judge за Methods and Debugging. Честно казано работа в ИТ не ми е цел за момента. Целта ми е да се науча, защото ще ми помогне значително за нещата, с които се занимавам в момента. Освен това, чувството да си решиш задачите със собствено знание е много, много готино :)
Приятна вечер на всички :)
Прав си. Да не ти пука.
Въпросните задачи са с цел да упражни дебъгването, а не толкова знанията за масиви. Аз лично преди да реша тези задачи, бях гледала лекцията за масиви (по друг повод) и определено ми помогна, но и с малко четене в интернет също би трябвало да стане. Идеята е да пускаш дебъгера и да следваш стъпка по стъпка програмата, за да намериш къде е грешката, което със сигурност го обясниха на лекциите, бях там. Кажи, ако нещо конкретно в някоя задача те мъчи и ще помагаме. Успех!