Как да разбера коя група съм?
Бихте ли ми казали в коя група съм получих майл за от 10 часа а потвърждават за група от 14 до 18 часа. Предпочитам сутрешната нот първият път беше от 14 часа
Бихте ли ми казали в коя група съм получих майл за от 10 часа а потвърждават за група от 14 до 18 часа. Предпочитам сутрешната нот първият път беше от 14 часа
Здравей,
В профила си, както е показано по-долу можеш да видиш записаната група за текущ модул или да избереш такава :)
В моите курсове фигурират и двата курса и от 10 за ученици и programming basics в който съм от 14 часа.може би има объркване при регистрацията? Мога ли да ходя на курса за ученици при положение че 1 път съм ходила с групата от 14 часа?Еднакви ли са курсовете?
Здравейте,
Вероятно просто сте се записали на курса за ученици също? И в двата случая не е проблем, но в случай, че сте кандидатствали за Programming Basics от вътрешната програма, ходете с групата, която е за него. Ако пък имате интерес да продължите курсаза ученици, продължете с него. Не мисля, че може да се комбинират, обаче.
Благодаря за отговора, но питането ми беше еднакви ли са двата курса, по отношение на организцвят и домашни и т.н тъй като часа от 10 (който е за ученици)ми и по удобен.и идеята ми е да се явя на изпита през декември
Ако желаете да се явите на изпита за Programming Basics, то е нужно вие да се явявате на занятията за точно този курс, тъй като не мога да гарантирам, че материалът е един и същ.