Може ли да се явиш на изпит ако си прескочил предходния
Възможно ли е човек да пропусне изпита на 32 за Programing Fundamentals и да се яви на следващият такъв изпит?
Възможно ли е човек да пропусне изпита на 32 за Programing Fundamentals и да се яви на следващият такъв изпит?
Можеш да го пропуснеш и да се явиш на поправката после. За да продължиш понатам в някои от другите курсове, които са след Tech модула е необходимо или да си взел изпита на 23 или да си защитил екипния проект, който следва в др. подмодул. Но все пак трябва да се вземе изпита по-нататък, защото остава висящ(невзет) и трябва да се вземе.
Благодаря!
А знаеш ли кога ще е поправката?
Най-вероятно януари месец - поне така мисля. Трябва да започне следващия курс "Tech modul" - за тези които сега карат Programming Bassics и поправката ще бъде заедно с техния изпит - но засега незнам кога точно ще е - мисля - януари, но не съм сигурен. А нов курс "Tech modul" специално заради поправката - няма да има. Така, че трябва да се гледат отново сегашните видеа, и да се решат останалите задачи(ако има такива) или да се пререшат(прегледат) наново - за да се затвърдят знанията.