Професионална програма
Loading...
petkowwwsa avatar petkowwwsa 4 Точки

Въпрос относно Отворените курсове.

Здравейте,

видях, че е започнал курса - PHP Web Development - октомври 2016, но след като опитах да отворя да гледам видеото ми поиска да се запиша за курса и да заплатя съответно за присъствено и онлайн, а преди не беше така и можех да достъпвам видеото или материалите от всеки курс свободно.

Искам да попитам, от тук нататък така ли ще бъде, за да искаш да гледаш видеата и да достъпваш материалите, ще трябва задължително да се записваш за курсовете ли?

0
PHP Web Development Basics
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

Здравейте, 

Да, ще трябва да се записвате за обучението, чийто материали желаете да достъпите. В случая всички безплатни обучения си остават с публично достъпни материали (просто трябва да се запишете - напълно безплатно и с два клика). Тези, които са изцяло платени изискват и заплащане, тъй като цената им включва учебните материали

0
petkowwwsa avatar petkowwwsa 4 Точки

Благодаря за отговора!

В такъв случай, като изтече курса, материалите поне тогава ще бъдат ли достъпни.

Прочетох из форума, че когато изтече курса материалите ще са достъпни, но когато се опитах да достъпя видеата на Web Fundamentals (HTML/CSS) - Август 2016 (https://softuni.bg/trainings/1425/web-fundamentals-html-css-august-2016), ми дава, че курса е изтекъл и да чакам следващо издание?

Може ли разяснение и по този въпрос?

0
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

Платените обучения остават затворени по същата причина, посочена горе. Можете да видите на страницата на курса дали е изцяло заплатен или безплатен с платен изпит. 

0