Упражненията само за присъстващи ли са ?
Както гласи заглавието... упдажненията само за присъствена форма ли са или ще има и видеа за онлайн записалите?
Както гласи заглавието... упдажненията само за присъствена форма ли са или ще има и видеа за онлайн записалите?
И аз това се чудих. Материалите ги има качени, но видеа не. Нищо, нека имаме търпение, ще ги качат :)
е това, което е качено не ми се струва, че е някакъв материал, даже не е обяснено какво е.. за хора с въображение :D
Наистина се иска много въображение когато запалиш скрипта и видиш как изглежда, да се сетиш коя задача от документа с упражненията е. Предполагам, че името на файловете също не подсказва по никакъв начин.
Видео от упражненията ще има днес. Даже може би съвсем скоро.
Упражненията обикновено протичат повече в това присъствените студенти да решават задачки и да задават въпроси, на които да им се обяснява на техния компютър. И по-малко в това да се показва нещо пред всички, но все пак се стараем да се реши на видео поне една задача, която обобщава голяма част от материала.
Не е необходимо въображение за това какво прави скрипта, то си личи. По-точно дали е Ваша имплементация на упражнението или от присъстващите някой се е справил добре и това един вид е добре да се покаже на другите.
Не е необходимо да се палим за дребни работи.
Все пак имам възможност до третата лекция нали така :)
Това, което съм качил е кода, който писахме вчера по време на записването на видеото :-)
Във форума има ли вариан за Л.С. или трябва да се натрупат и за това точки ?
Не, опцията липсва като цяло. Ако потребителят е оставил някакви контакти в профила си, можеш да му пишеш там (мейли, социални мрежи...).
да Ви нарушавам личното пространство не ми е присъщо, става въпрос за няколко припоръки относно курса
За това пък още по-малко трябва да те притеснява. Заповядай на email или facebook.