08. Fold and Sum - No valid public class found!
Здравейте, задачата буквално я преписах ред по ред като във видеото, изкарва ми правилните отговори при стартиране в IjIdea,
но в judge ми излиза тази грешка "No valid public class found!"
Здравейте, задачата буквално я преписах ред по ред като във видеото, изкарва ми правилните отговори при стартиране в IjIdea,
но в judge ми излиза тази грешка "No valid public class found!"
Да не изяждаш някоя буква при копирането? На мен редовно ми се случва 
import java.util.*; public class FoldАndSum { public static void main(String[] args) { Scanner scanner = new Scanner(System.in); int[] numbers = Arrays.stream(scanner.nextLine().split(" ")).mapToInt(Integer::parseInt).toArray(); int k = numbers.length / 4; int[] leftPart = new int[k]; int[] rightPart = new int[k]; System.arraycopy(numbers, 0, leftPart, 0, k); //копиране от един масив в друг System.arraycopy(numbers, numbers.length - k, rightPart, 0, k); ArrayList<Integer> listLeftPart = new ArrayList<>(); ArrayList<Integer> listRightPart = new ArrayList<>(); for (int i = 0; i < leftPart.length; i++) { listLeftPart.add(leftPart[i]); listRightPart.add(rightPart[i]); } Collections.reverse(listLeftPart); Collections.reverse(listRightPart); List<Integer> topRow = new ArrayList<>(); topRow.addAll(listLeftPart); topRow.addAll(listRightPart); for (int i = 0; i < 2 * k; i++) { System.out.printf("%d ", topRow.get(i) + numbers[k + i]); } } }Използвам Ctrl + A, C, V - няма начин за пропуск. Опитах пак и Възникнала е грешка по време на компилацията. No valid public class found!
На 6 ред има λ и стрелка нагоре.
Директно копнах твоя код в Джъджа, като промених само името на класа от FoldAndSum на Main и изкара 100/100, а какъв му е проблемът на Judge с другото име - никаква идея си нямам.
А ламбдата казва, че се овърайдва някаква ф-я
Получи се и при мен. Благодаря! Задължен съм ти.
Това може да да закопае човек на изпит...