Loading...
rosenbobchev avatar rosenbobchev 4 Точки

Основи на програмирането - Изпит

Някой който е бил на изпит или е запознат с него може ли да ми каже по време на изпита

позволено ли е да се използва google  или предишни задачи с тяхните сорс кодове и други

помагащи средства и как протича изпита ? имаме 4 часа за общо 6 задачи или са разделени

като модули ?

Тагове:
0
Programming Basics
cvetomirG avatar cvetomirG 132 Точки

Разрешено е това, което описа, да.

0
rosenbobchev avatar rosenbobchev 4 Точки

Благодаря :)

0
hthristov avatar hthristov 13 Точки

Не е разрешен достъпът до Google drive, dropbox, подобни услуги, както и постване по форуми и тн. :)

0
b.yordanov avatar b.yordanov 146 Точки

това точно не знам как могат да се преборят с него :)

0
hthristov avatar hthristov 13 Точки

Има специална програма, която следи за този вид комуникация. На изпита ще има разяснение.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.