Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Не трябва ли да сме минали курса по OOP, за да минем DB?
Освен че е най-удачния е единственият вариант.Не, не трябва да си минал OOP.
Това повторение на DB, които текат в момента ли е, а именно DB Basics и DB Advanced?
Защото си спомням на едно видео, някой беше питал за DB курс и Наков отговори, че трябва OOP?
Да,модулите са едни и същи - може да има промяна в използваните технологии,ако има нещо по-ново.
Класове и обекти ти трябват навсякъде,ти и в момента ги ползваш.
В какъв ред не знам кое е правилно,според лекторите няма значение.
А база данни се учи част от това,което се преподава в момента в Tech модул,така че преценката си е твоя
Това го разбирам, но едно е да ги знам как да ги ползвам друго е да ги преписвам от някви файлове и да не знам какво точно правя. Не ми се преписват неща, който не знам, затова и пуснах темата да се информирам как стоят нещата.
Да, ще те научат да не ги преписваш,а да си ги правиш сам .
В часта,която взимаш наготово предполагам,че ще ти бъде обяснена като да започнеш от нулата.
Но писането на код е след това,ООП и всички базови познания ще са ти в огромен плюс по всяко време.
Ако ги имаш преди това чудесно,но не пречи да учиш DB.
Да го кажа по просто,ако учиш история не ти трябва да знаеш на момента кой и как е покръстил българите,за да знаеш че са християни,ама след време ще ти трябват всички подробности за това.
И пак казвам въпрос на личен избор е как човек ще си построи логиката,а и кои възможности да ползва при опциите,които му се предоставят.И аз все още съм на Tech модула и това е според мен,ако се включи някой по-компетентен минал през следващите два модула ще е добре да му видим мнението.
Благодаря ти за мнението. Да ще е добре някой запознат да се включи(може и някой от екипа). По интересно е какво ще става втората част от курса по DB, където е entity frameworka, като не сме учили обекти?
Между другото,може да си видиш стари издания на курса за да се орентираш.
Сега виждам,че е към края си курс C# DB и може да имаш някаква идея за какво става въпрос,ако имаш време да прегледаш някаква част от видеото.