Въпроси за новите групи Programming Basics
Здравейте!
Канидидатствах за курс Programming Basics и днес виждам, че има активна програма в профила ми в сайта и се записах за група C# (PS: още не съм получил имейл с потвърждение). Гледам, че часовете са в неделя от 18:00 до 22:00. Това означава ли, че целият курс ще се води в недели, а не съботи? Tech Module през седмицата ли се провежда или също е събота/неделя?
Също виждам и другите групи (Основи на програмирането със C#, Java и за ученици). Каква е разликата между този курс, за който съм записан, и Основи на програмирането със C#? Аз мислех, че са еднакви и опитах директно да се регистрирам за него, обаче ми излезе съобщение в червено "Не сте регистрирани за този курс".
Интересува ме също кои са месеците, в които ще мога да започна Tech Module и също първия модул от избраната професия (в моя случай C# Dev). По принцип между модулите има ли свободно време, или всеки от направлението започва веднага след приключване на предходния? Тези месеци актуални/точни ли са: Tech Module - м. Май + Първи модул от направление C# Dev - м. Септември.
Има ли модули, които се учат паралелно, или се учат само един след друг?
Благодаря Ви за информацията! Очаквам с нетърпение първия час по Основи на програмирането :)
Поздрави,
Бари
Благодаря много! Намерих всички неща, за които питах и ми казваш.
Започвам тази събота в 18:00 !
Бари