Професионална програма
Loading...
batalizator avatar batalizator 1 Точки

Въпроси за новите групи Programming Basics

Здравейте!

Канидидатствах за курс Programming Basics и днес виждам, че има активна програма в профила ми в сайта и се записах за група C# (PS: още не съм получил имейл с потвърждение). Гледам, че часовете са в неделя от 18:00 до 22:00. Това означава ли, че целият курс ще се води в недели, а не съботи? Tech Module през седмицата ли се провежда или също е събота/неделя? 

Също виждам и другите групи (Основи на програмирането със C#, Java и за ученици). Каква е разликата между този курс, за който съм записан, и Основи на програмирането със C#? Аз мислех, че са еднакви и опитах директно да се регистрирам за него, обаче ми излезе съобщение в червено "Не сте регистрирани за този курс". 

Интересува ме също кои са месеците, в които ще мога да започна Tech Module и също първия модул от избраната професия (в моя случай C# Dev). По принцип между модулите има ли свободно време, или всеки от направлението започва веднага след приключване на предходния? Тези месеци актуални/точни ли са: Tech Module - м. Май + Първи модул от направление C# Dev - м. Септември.

Има ли модули, които се учат паралелно, или се учат само един след друг? 

Благодаря Ви за информацията! Очаквам с нетърпение първия час по Основи на програмирането :) 

Поздрави,

Бари

0
Programming Basics 02/12/2016 14:29:35
fiherLuci avatar fiherLuci 225 Точки
Best Answer

Programming Basics и Основи на програмирането са едни и същи..просто едното е превод на другото. Иначе то има различни видове - на C# на Java  и за ученици като ако ти се запишеш за Януари примерно то ти ще имаш избор да си избереш в коя група да си. Това са групи от един курс с един и същ приемен изпит. Относно неделите - като гледам графика курсовете са в събота. 

Като натиснеш иконката в дясно на профила ти то ти излиза това меню http://prntscr.com/deltw1 и от там като натиснеш График зали можеш да видиш кой курс кога е. 

  Тех модула се провежда през седмицата(можеш да провериш от график зали) .Щом сега се запишваш за курс то можеш да започнеш Tech май месец и после септември месец си избираш ако си минал успешно изпита с какво да продължиш и ако все още искаш c# то курса, който почва тогава е C# DB Fundamentals като ако отидеш на профил ( от същото меню на което е и график зали) и скролнеш надолу ще стигнеш до тук http://prntscr.com/deluyi и можеш да видиш всички модули кога почват и какви курсове съдържат. 

0
batalizator avatar batalizator 1 Точки

Благодаря много! Намерих всички неща, за които питах и ми казваш. 

Започвам тази събота в 18:00 ! 

Бари

0