Активно записване за предстоящите модули от януари 2017
Здравейте,
Имам питане, което вярвам не интересува само мен.
Кога ще бъдат анонсирани лекторите, които ще водят курсовете? Мен в частност ме интересува, кой ще води PHP Web.
Поздрави!
Здравейте,
Имам питане, което вярвам не интересува само мен.
Кога ще бъдат анонсирани лекторите, които ще водят курсовете? Мен в частност ме интересува, кой ще води PHP Web.
Поздрави!
Пиша тук, за да не отварям нова тема - същият въпрос за C# Web. Кои ще са трейнърите? От това зависи дали аз (както и други) ще запиша online или onsite. Писах и до info@softuni, но средностатистически отговорите от там идват след 6 дни.
Според мен е нормално щом записването и плащането са активни, поне да знаеш за какво се записваш.
Не сме разпределили напълно екипите все още, но шансовете са, че екипът от модула Databases ще се запази.
Благодаря за отговора.
А какъв ще е графика на C# Web?
В меилите за записването, който всички трябва да сме получили има инфо за графика:
Курсовете, които ще изучаваш в този модул са C# Web Development Basics и C# MVC Frameworks - ASP.NET, по време на които ще напишете собствен MVC Framework на базата на C# и MS SQL Server с разделянето на различни компоненти и ще разширите знанията си до цялостно изграждане на завършени уеб приложения.
Записването за модула е вече активно.......
Първият курс от модула ще стартира на 23 януари, а учебните занятия ще се провеждат както следва:
Аз не съм получила мейл!