Софтуерно Инженерство
Loading...
badbutcher avatar badbutcher 144 Точки

Цените за модул януари 2017.

Изглежда ми някак несправедливо да се плаща една и съща цена за всеки курс при положение че всеки е с различна трудност, количество материал и кредити. Говоря основно за курса Web Basics. Той е два пъти седмично и дава най-малко кредити от останалите избори. И е със същата продължителност колкото другите курсове.

8
Въпроси за SoftUni
ivan_nenkov avatar ivan_nenkov SoftUni Team 27 Точки

Здравейте,

Относно цените на модулите - един от факторите, който оказва влияние върху ценообразуването е именно броя занятия, но той не е единственият фактор, а има редица други такива. Всички актуални цени на модулите са обявени на сайта ни още през август 2016, при обявяването на новите цени (https://softuni.bg/plans).

По вторият въпрос - редът, в който ще бъдат изучавани модулите DB и C#/Java Fundamentals не е от значение т.е. професия C# Dev. може да се стартира с модул C# DB и след това да се продължи със C# Fundamentals или обратното, в зависимост от стартиращите модули. Това е планирано и заложено в учебния ни план. За модулите C# и Java Web ситуацията е различна и е задължително да сте преминали през DB и Fundamentals, за да се стравите, както е упоменато и в имейлите, които сте получили. 

Поздрави!

 

-3
07/12/2016 20:15:41
gabi.ivanova avatar gabi.ivanova 370 Точки

Струва ми се, че DB Advanced все още го има програмата за DB модула и като казвате, че няма значение поредността на модулите не се ли получава ситуация в която, хората ще се сблъскат с ORM, code first подхода, интерфейси, наследяване, атрибути и т.н. преди да са се сблъскали с някакво по-смислено ООП? (тъй като няма да са минали Fundamentals и съответно ООП курсовете)

4
07/12/2016 18:56:30
RoYaL avatar RoYaL SoftUni Team Trainer 6845 Точки

Има ситуация, в която определен материал може да се наложи да се учи на по-дълбоко ниво, ако се вземе предвид факта, че не е изучаван преди. Ще се случи, ако има такава нужда.

1
fbinnzhivko avatar fbinnzhivko 1578 Точки

ivan_nenkov   Всички актуални цени на модулите са обявени на сайта ни още през август 2017   ???

0
ivan_nenkov avatar ivan_nenkov SoftUni Team 27 Точки

Извинявам се за грешката, имах предвид август 2016 :)

1
Gruychev avatar Gruychev 15 Точки

Ivan_nenkov моля запознай се с този пост на Наков за цената от 390 лева обявена през август 2016.

https://softuni.bg/forum/11027/novi-ceni-na-kursovete

"Със СофтУни 3.0 удвоихме броя учебни часове за всички модули, съответно удвоихме и екипите от преподаватели и асистенти, удвоихме и всички разходи около вашето обучение. "

Аз не мисля, че за Web Basics  часовете са удвоени, по-скоро обратното. Но таксата е променена от август 2016.

 

2
07/12/2016 22:28:58
RoYaL avatar RoYaL SoftUni Team Trainer 6845 Точки

Както е казал Иван Ненков, факторът учебни часове съществува, но не е единствен. В поста на Наков, който си дал също са дадени няколко фактора.

Модулът Web Basics не се е водил до сега, така че реално никой за него до момента не е плащал по-малко. Единият от курсовете в модула е чисто нов, а другият ще притърпи сериозна корекция в посока автоматизиране в judge системата.

-3
bedamusa avatar bedamusa 8 Точки

Аз не виждам защо се спори за модул за който дори (или поне аз) не виждам програма за воденето му в модула  пише няма активно обучение?

-1