Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Благодаря за коментара колега!
Напълно съм съгласен... лично ми беше трудно да определя стойностите от дадените примери с n = 7, 9, 11.
Явно не им се e занимавало :D
Защо при моето решение рисувам лисцата, но Judge НЕ МИ дава
100%,Решението ми следва втората ти логика. Първата ми логика беше за очите да се вземе.
Какво очаква Judge от мен ?!?! Ето го решението ми ...
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
namespace Fox
{
class Fox
{
static void Main(string[] args)
{
var n = int.Parse(Console.ReadLine());
var star = 1;
var middleStar = n;
var dash = (2 * n - 1);
if (n!=2 && n>=7 && n<=57)
{
for (int i = 1; i <= n; i++)
{
Console.WriteLine(new string('*',star) + "\\" + new string('-',dash) + "/" + new string('*',star));
star++;
dash-=2;
}
if (n == 7)
{
star = (n - 1) / 2;
for (int i = 1; i <= 2; i++)
{
Console.WriteLine("|" + new string('*', star) + "\\" + new string('*', middleStar) + "/" + new string('*', star) + "|");
star++;
middleStar -= 2;
}
}
else
{
star = (n - 1) / 2;
for (int i = 1; i <= 3; i++)
{
Console.WriteLine("|" + new string('*', star) + "\\" + new string('*', middleStar) + "/" + new string('*', star) + "|");
star++;
middleStar -= 2;
}
}
dash = 1;
star = (2 * n - 1);
for (int i = 1; i <= n; i++)
{
Console.WriteLine(new string('-', dash) + "\\" + new string('*', star) + "/" + new string('-', dash));
star-=2;
dash++;
}
}
}
}
}
с цело числено деление докарах сега до 80%
http://pastebin.com/cArepW3c
Нямах никакви проблеми със задачата на изпита.В последствие разбрах че доста хора са имали проблем с очите на лисицата.Ето го и моето решение.http://pastebin.com/4nTzjYRa
Логиката за "очите на лисицата", която Judge очаква е целочислено делене на 3.