Проблем с "видео(екран)" !
На 12.12.хх след 22:30-23.00 клиповете в "тубата" не ги отваряше. Изписваше "този видеоклип е частен". Тази сутрин обаче работят. Преди няколко дена забелязах същия проблем, т.е събта и неделя (10-11.12)
На 12.12.хх след 22:30-23.00 клиповете в "тубата" не ги отваряше. Изписваше "този видеоклип е частен". Тази сутрин обаче работят. Преди няколко дена забелязах същия проблем, т.е събта и неделя (10-11.12)
Ами вече няма как - това е норма.
Подробности тук: https://softuni.bg/forum/13129/za-promenite-po-video-sistemata-v-softuni
Мерси за отговора.Прочетох всичко , което е на линка , който сте ми пуснали. Обаче освен с обяснението ,че някой са за платени курсове, не мога да разбера защо аджеба веднъж са заключени , веднъж отключени? Или аз не вдявам ( което е възможно) или нещо не е наред :) . Поздрави
Защото искат всички видеа да се гледат през тяхната система, т.е. през softuni.bg
Можеш да си инсталираш download helper за мозила и да си теглиш видеата на компа.
Вече май да очакваме като си купим книга от рецепцията да ти казват, че можеш само в сградата да четеш :)
Книгата си я купих вече :) Колкото до гледането през тяхната сиситема , не знам как , щото като пусна видето от линк-а дето са го публикували и веднага ме пренасочва към тубата. Ако има друг начин, споделете, че вечер като сядам да работя и не ми ги отваря а ми е важно да са тогава :) през деня в офиса ,трудна работа.
Нисатлираш си mozilla firefox, след това инсталираш един плъгин download helper, който ти позволява да теглиш всякакви онлайн видеа. Влизаш си в страницата на курса, пускаш видеото и горе в дясно на браузъра ще видиш иконката на плъгина да се активира (започва да се върти) и почваш да теглиш.