Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
А дали можем да се явяваме така на следващата инстанция, след като са минали редовните дати и поправителната сесия на нашата?
Може, да. Отново се счита като поправителен изпит. Само, че в този изпит 100% от оценката са точките от изпит без допълнителни бонуси.
Много благодаря!
Значи следващите изпити са август по ООП, така ли? Да следя кога са редовните дати за следващата инстанция на модула.
Юли-Август - нямаме финални дати, но в този диапазон, да.
RoYaL помислете с екипа дали е възможно записването само на една част от модула (само дин или два измежду трите - C# Advanced, OOP и OOP Advanced) за тези, които искат да повишат оценка. По този начин ще може да се опресни материала, да се ползват и бонусите и ще бъде допълнителен приход за академията. Мисля че в последния JS, който карах имаше възможност да се записват само отделните модули или поне първия като допълнителен курс.
В моя случай нямах времето да се подготвя за OOP Advanced, реших задачата без следване на КПК принципите, а на порпавката изобщо не можах да дойда.
Презаписването на модул, който вече си карал е на половин цена, което горе долу е колкото един курс от схемата за отворените курсове.
Thx RoYal. Това значи ли, че мога да презапиша целия модул за 130 лв (онлайн) и да имам безплатен достъп до 3 трите редовни изпита в модула?
Аз гледах C# DB Fundamentals - януари 2017, като му дам плащане, не ми предлага половин цена, а на мен DB advanced ми беше невъзможен курс без ООП и трябва и Databases Advanced - Entity Framework да карам втори път. Не знам защо така.
Пакетите за презаписване ги пускаме индивидуално след като се свържете с нас по email.
TihomirDimov, да, купувайки модула (на половин цена) си купуваш и правото да участваш в изпити без да доплащаш за тях.
Темата е малко стара вече, но да се включа с един въпрос. Виждам, че е стартирал курс Java Fundamentals, а C# Fundamentals няма. Изпитите са абсолютно идентични за двата езика и за трите курса в модула. Не може ли да се явим на изпит като го пишем на друг език? Така ще може да се явим на изпит преди Август.