Tech Module - информация за занятия
За модула който започва на 16 Януари дали има някакво инфо за зали (в коя зала ще се проведе първия час)
Конкретно за групата :
- Интензивна: лекциите ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 14:00 до 18:00 часа, а упражненията - от 18:00 до 22:00 часа.
И има ли колеги във форума с които ще бъдем в една група :)
Хммммм тоест ще има само 1 група за този модул и ще е в тази зала ...поне така го разбирам аз .Във форума чета за различни групи,за чакане на мейли за записване за зали и тн. Единствения мейл който съм получил е за успешно плащане за интензивната група Понеделник и Сряда. Надявам се да няма изненади защото днес е Петък и курса започва след 2 дни.....Няма да имам възможността да седя и да си следя мейлите 2 дена за избор на група(която аз съм направил) или за избор на зала ......Нещо не схващам схемата.Хората чакат мейли,които не идват, доста обаркани хора виждам във форума и оскъдна информация
Групите ще са две - интензивна и разширена, разширената група ще бъде в зала Open Source, затова трябва да ни пратят емайл с линк за избор на група, което всички чакаме да се случи в най-скоро време. Ти откъде разбра, че си платил за интензивната? Аз лично имам потвърждение само за извършено плащане.
Дам и аз имам мейл за потвурдено плащане и съответната сума 390 лв. Гледам графика на залите за понеделник и сряда защото искам да съм в тази група (интензивната) Днес се опитах да се свържа ,за да попитам какво се случва , но никой не ми вдигна . Сега чета форума и всички в него чакат мейли за избор на група . Не знаех че плащането е едно и също и за 2те групи , сега и аз съм от чакащите мейл явно . След 2 дена започва курса а още не знаеш дали ще имаш възможност да си в групата за която си си освободил време :) Хайде сега всички отваряйте мейлите и събота и неделя яко рефреш :) :) :) #BazikamSe