Loading...
velislavvv avatar velislavvv 0 Точки

Tech Module - информация за занятия

За модула който започва на 16 Януари дали има някакво инфо за зали (в коя зала ще се проведе първия час)

Конкретно за групата : 

• Интензивна: лекциите ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 14:00 до 18:00 часа, а упражненията - от 18:00 до 22:00 часа.

И има ли колеги във форума с които ще бъдем в една група :) 

Тагове:
0
Общи приказки 12/01/2017 15:28:01
KristinaD avatar KristinaD 13 Точки

https://softuni.bg/home/schedule

Разгледай графика на залите, надявам сe  това да помогне.Така, както виждам е Code Ground

1
12/01/2017 15:20:30

Хммммм тоест ще има само 1 група за този модул и ще е в тази зала ...поне така го разбирам аз .Във форума чета за различни групи,за чакане на мейли за записване за зали и тн. Единствения мейл който съм получил е за успешно плащане за интензивната група Понеделник и Сряда. Надявам се да няма изненади защото днес е Петък и курса започва след 2 дни.....Няма да имам възможността да седя и да си следя мейлите 2 дена за избор на група(която аз съм направил) или за избор на зала ......Нещо не схващам схемата.Хората чакат мейли,които не идват, доста обаркани хора виждам във форума и оскъдна информация 

0
yangra avatar yangra 1 Точки

Групите ще са две - интензивна и разширена, разширената група ще бъде в зала Open Source, затова трябва да ни пратят емайл с линк за избор на група, което всички чакаме да се случи в най-скоро време. Ти откъде разбра, че си платил за интензивната? Аз лично имам потвърждение само за извършено плащане.

0

Дам и аз имам мейл за потвурдено плащане и съответната сума 390 лв. Гледам графика на залите за понеделник и сряда защото искам да съм в тази група (интензивната) Днес се опитах да се свържа ,за да попитам какво се случва , но никой не ми вдигна . Сега чета форума и всички в него чакат мейли за избор на група . Не знаех че плащането е едно и също и за 2те групи , сега и аз съм от чакащите мейл явно . След 2 дена започва курса а още не знаеш дали ще имаш възможност да си в групата за която си си освободил време  :)  Хайде сега всички отваряйте мейлите и събота и неделя яко рефреш :) :) :)  #BazikamSe

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.