Бихте ли удължили срока за проверка на домашни?
Здравейте,
В тази тема от вчера Наков обяви, че крайният срок за проверка на домашните ще е до днес сутринта.
Искам да попитам дали е възможно да се увеличи срока за проверка за домашните. Не бяхте уточнили предварително какъв ще е той и аз лично реших да проверя домашните след явяването ми на изпита, а той беше вчера. Не съм получила и никакъв коментар на половината от домашните ми, а останалите са с по един.
Поздрави!
Вече го свърших, но мисля, че ще е добре да се даде поне още един ден и да се обяви като новина, а не като подкоментар на друга тема. :)
Подкрепям. Точните часове и дати са хубаво нещо, особено когато всичко останало е толкова объркано и хаотично...
Наистина доста объркани станаха нещата днес. Той Наков сигурно е доста зает с всякакви други неща и естествено, че не може да огрее навсякъде, но другите седим и се чудим последно какво става.
Аз доколкото разбрах, проблемът със срока на домашните е, че тъй като те влизат в оценката на присъствено обучаващите се, след изготвяне на класирането няма как да се взимат предвид тепърва оценени и направени домашни. И аз едва се справих, въпреки че имам доста свободно време.