Loading...
GeorgiBotev avatar GeorgiBotev 4 Точки

EvenOdd

Здравейте ! Тръгвам да си пиша аз кода и ми излиза ето тази щуротия .. https://postimg.org/image/n2z29jadd/

Тагове:
0
Module: C# Advanced
Sim0o0na avatar Sim0o0na Trainer 567 Точки

Формулирай си заглавията по-добре, за да бъде форумът по-добър. Друг път когато имаш грешка я google-ни, по този начин ще развиеш умението да решаваш проблемите бързо. Успех :)

1

Благодаря ! 

1

Нямам нищо против правилата на форума, но какво имате предвид да си гугълна грешката ! Когато един код не работи, а аз нямам идея защо как да си свърша работата без да Ви загрозявам форума ??? 

-1
r3v3nan7 avatar r3v3nan7 365 Точки

Колежката няма предвид да google-ваш цялата задача, а само проблемът който имаш и това, което те затруднява. Примерно виждаш на кой ред ги гърми алгоритъма, след това прочиташ какво пише, тоест каква е грешката и ако не я разбираш пишеш в гуугъл това което пише в компилатора и така научаваш нови неща.

1

Благодаря ! Ще опитам .

2
r3v3nan7 avatar r3v3nan7 365 Точки

И все пак ти препоръчвам ако можеш да си ползваш Visual Studio. По-удобно е и лесно се дебъгва. От снимката, която си сложил не мога да се ориентирам дали изобщо

може да се дебъгва. Пробвай променливата да я направиш вместо var, boolean и кажи дали това му е проблемът.

0

Оправям си VisualStudio-то в момента, че ми беше изтекъл трайъла ! 

Имам въпрос към модератора - имах някакви точки за участие, а вече ги нямам ! Защо стана така ?? 

0

Предполагам е заради негативната оценка на коментарите ти. 

0
23/01/2017 08:10:19

И кой ги оценява коментарите ми ? Аз просто се старая да си свърша работата не виждам какво лошо съм написал !!! Вие кажете госпожице !! 

0

Преувеличавате нещата и реагирате прибързано, което изкревя преценката на това, което Ви казвам, господине. Форумът е публичен, всеки може да Ви оцени коментара негативно, няма как да знам кой Ви дава минуси, но факт е, че начинът по който се изразявате го предизвиква.

0
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6849 Точки

GeorgiBotev, моят личен съвет е наистина да преосмислиш начинът на изказ. Предполагам, че не е целенасочено създаването на негативно впечатление у останалите, но давам гаранция, че масата от хора, четейки коментари с подобен начин на изразяване не остават очаровани.

1

Разбирам ! Благодаря за насоките 

1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.