Откривам дискусията по C# Basics изпитите
Колеги, вече е разрешено свободно да дискутирате задачите от изпитите по C# Basics.
Качил съм всички задачи, тестове и авторски решения (8-те варианта) в сайта на курса C# основи: https://softuni.bg/trainings/coursesinstances/details/2.
Ще има скалиране на точките, защото някои изпитни теми се оказаха по-тудни от другите.
Очаквайте официално класиране утре (вторник).
До няколко дни ще обявим класиране и информация за записване, както и бройки и т.н. Имаме много рбота тази нощ, така че имайте търпение. До няколко дни предстои да обявим доста неща:
- Скалирани резултати от изпитите
- Първо класиране
- Начало на записванията
- Записвания за СофтУни конф
- Ще обявим курс по комуникационни умения (само за шампионите)
- Уточнаване на критериите за стипендиите
- Презентация MT&M колежа и на ВСУ
- Представяне на банковите кредити
- Обявяване на дати за нови C# Basics курсове и нови изпити
Имайте търпение. Ще ви пратим мейли за всичко по-важно. Всичко останало ще обявим на нашия сайт и във FB.
Наков
Стринговете трябва да се отпечатват в лексикографски ред по условие. Твоите са разбъркани.
Благодаря колежке ! Уж така го направих ,ама switchovete друго казват ! :)
Ето го твоето РЕШЕНИЕ малко коригирано, за да даде 100/100. Можеш да видиш, че само са сменени последователността на case-овете в switch-овете.
Благодаря колежке ,много кофти се получи , задачата докато я видях веднага си взех кода за комбинациите и написах задачата за 10 минути и после 3 часа си блъсках главата , накрая не ми остана време за 5 ,а тя беше лесна , Ама забравих ,че в началото на изпита казаха ,че в примера битовете са 2 ,а не един и извиках Наков и той ,като ми каза че са 2 в примера ,чак тогава се сетих, много се закопах с тая четвърта задача .Нищо надявам се на следващия изпит на Java да не се спека толкова много ,опита учи. Успех в SoftUni колежке !