Професионална програма
Loading...
viktor.pts avatar viktor.pts SoftUni Team Trainer 331 Точки
Best Answer

За момента мога да ти дам дата за изпита - 9.Април (неделя) от 10:00 до 16:00. Защитата на екипните проекти ще е през седмицата след изпита, като е възможна защита по Скайп.

Иначе съдържанието на курса ще е като на предната инстанция с малко въведение в ООП, през призмата на базите данни. Провеждане на занятията като на Basics курса от текущата инстанция. В скоро време ще има качена програма.

5
Martotko avatar Martotko 88 Точки

Супер, мерси много за информацията, точно това ме интересуваше wink

0
villyjord avatar villyjord 174 Точки

Малко по-встрани: може ли модераторът, който току-що ми изтри темата, без никакво извинение и уведомление какъв е проблемът, да обясни как тези които сме он-лайн може да си направим екип за проектите ако искаме да участваме, щом няма централно разпределение, тъй като точките са бонус?!

0
21/02/2017 15:52:50
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

Отговарям ти в лице на администратора на този форум и всички активности в него.

Не одобряваме, не подкрепяме, не насърчаваме и най-вече - не допускаме набирането на курсисти за професионални проекти и начинания от характер, различен на този предоставян от кариерния ни център, както и набиране на курсисти за фирми и учреждения, които не присъстват в партньорската ни мрежа чрез форума СофтУни.

Такива теми биват изтривани без предупреждение, а и без обяснение. 

Тези отговори ще бъдат изтрити, тъй като не са по темата на въпроса.

Приятен ден.

 

0
21/02/2017 16:18:58
villyjord avatar villyjord 174 Точки

Това не е коректно, защото в изтритата ми тема не се търсят хора за: "професионални проекти и начинания от характер, различен на този предоставян от кариерния ни център, както и набиране на курсисти за фирми и учреждения, които не присъстват в партньорската ни мрежа чрез форума СофтУни"! Търсят се хора за екипен проект за курса, като само е споменато, че един от участниците има идея той да е от практическо значение и е използван форума, като най-удобно място за обмяна на мнение между он-лайн курсисти. Изрично не е поеман ангажимент за нищо повече. Модераторе, ОК?? За да имаме работещо решение, ще си префорумирам въпроса, ако е създал двусмислие, или в тази тема, която е подходяща, или като нова. 

0